Kinderdagverblijf De Orchidee

kinderopvang in Amsterdam de Pijp voor kinderen van 0-4 jaar 

Klantrecensies

"We have visited different daycare's, and when we entered Doodoo we immediately had a good feeling, and we were right! They are very dedicated to all the children, and the atmosphere is always really peaceful. They always keep the place very clean and daily information are very well communicated, we are just pleased to see our boy so happy and comfortable at Doodoo" (Andrea and Giulia)


***

"Bij Doodoo is onze kleine meid helemaal op haar plek. Wij hebben voor Doodoo gekozen omdat het een kleine crèche is waardoor ze erg flexibel zijn en er gekeken wordt naar het individuele ritme van het kind in plaats van de groep. Alles is bespreekbaar en de lieve leidsters luisteren goed naar de wensen van kind en ouder. Een van ons heeft een onregelmatig werkrooster en de crèche dagen kunnen, in overleg, aangepast worden  aan het rooster. Doodoo: een perfecte oplossing voor ons!" (Susan en Jan Job)

***

"I really find pity that we are living so far now.. my first child was there for 4 years and I was very happy with the service what they are giving. This kinderdagverblijf is very flexible and have great workers my daughter till know talking about some of them.. Now I am looking for new opvang for my new baby and it's really not to compare to Doodoo :( If I was not living so far I will choose for Doodoo 100% again!!" (Katerina Alkobi Adamkavo)


***

"Vanaf 3 maanden oud gaat Olle naar Doodoo. Zodra hij in de ochtend ziet dat hij er weer heen mag, begint hij al te lachen en spartelen van plezier! Persoonlijk vind ik de kleinigheid en het persoonlijk contact een verademing. Professioneel, flexibel en persoonlijk. Ik ben zo blij dat ik Doodoo heb gevonden!!" (Sophie Sanders)


***

"Vlak na de opening van Doodoo in 2010 konden wij er gelukkig terecht met onze toen nog kleine Olivia (van nu bijna 4). Inmiddels heeft onze zoon Jack (van bijna 2) het er ook al ruim anderhalf jaar ontzettend naar zijn zin.

De kleinschaligheid van Doodoo is een absoluut pluspunt. De kinderen kennen de leidster en elkaar heel goed en Doodoo wordt zo een zeer vertrouwde en fijne vervanging voor thuis. Op sommige winterdagen als ik de kinderen naar Doodoo breng is het er zo gezellig en knus dat ik zelf ook wel zou willen blijven.

In de afgelopen vier jaar is er nauwelijks verloop geweest bij het personeel, de leidster zijn lief, maar ook weer niet te lief. Er zijn duidelijke regels: dit doe je hier wel en dit doe je hier niet en ik merk dat de kinderen dat, net als thuis, fijn vinden en ook nodig hebben. Er is ook veel persoonlijke aandacht voor de kinderen; ieder op zijn of haar eigen niveau en afgestemd op de verschillende leeftijden, best knap met een groep die varieert van echt kleine baby's tot 4-jarigen.

De eigenaar Sandra is altijd persoonlijk goed te bereiken als je wilt overleggen over je kindje en is ook echt goed op de hoogte van de dagelijkse dingen (ze is regelmatig aanwezig). Ook de leidster doen veel in goed overleg.

Echte aanrader! Ik zal wel even een traantje laten denk ik als Olivia na vier jaar haar laatste dag heeft en naar school gaat..." (Elke Grattan-Meinardi, moeder van Jack en Olivia)


***

"Onze twee kleine koters van 3 en 10 maanden gaan naar Doodoo en wij zijn erg tevreden! Omdat het een klein kinderdagverblijf is zijn ze geen nummertje en wij dus ook niet. Het is hierdoor erg persoonlijk en de leidsters zijn erg betrokken met de kinderen. Je mag halen en brengen wanneer je wilt en dat is ook prettig voor de kinderen én de ouders. Er zitten allerlei verschillende kinderen bij Doodoo en van allerlei leeftijden. Je kindje leert daardoor met veel verschillende kinderen om te gaan. Fijne en veilige buitenruimte ook en tegenover het park!" (Ruud en Ilse, ouders van kaatje en niek)


***

"Onze oudste dochter is 3,5 jaar lang met veel plezier naar Doodoo gegaan. Het is kleinschalig en zeer flexibel. Je kan je kind brengen en halen wanneer het jou uitkomt. De leidsters zijn ontzettend lief en er hangt een gezellige sfeer. Ook is er zeer weinig tot geen wissels, waardoor je kind niet constant aan een andere leidster hoeft te wennen. En nu kruipt onze jongste dochter er ook alweer een half jaartje met veel plezier in de rondte!!!" (Fernanda)


***

"Vier jaar heeft onze Liv op Doodoo gezeten met heel veel plezier! Het kleinschalige heeft z'n voordeel dat er aandacht voor je kind is en ruimten voor overleg en vragen.

Liv heeft genoten van het spelen en de liefde van leidsters!
Een absolute aanrader!!" (Linda)


***

"Onze Sophie heeft 4 jaar op Doodoo gezeten. Een plek waar we haar altijd met een veilig gevoel naar toe hebben gebracht. De pedagogisch medewerkers hebben altijd goed naar haar gekeken en professionele zorg en begeleiding op maat gegeven.

Leuke kleinschalige opvang met lieve mensen in een huiselijke sfeer.
Aanrader!!" (Leontien, Marijn en Sophie Vriends)


***

"Wij brengen onze kleine meid altijd met een gerust gevoel naar het fijne team meiden van Doodoo. En halen aan het einde van de dag een vrolijk meisje weer op : ) Er wordt altijd de tijd genomen om even te bespreken hoe de dag is gegaan en er hangt een fijne, vrolijke, intieme sfeer. Mede door de kleinschaligheid geeft het een familiar gevoel." (Papa en mama van Liv)


***