Kinderdagverblijf De Orchidee

kinderopvang in Amsterdam de Pijp voor kinderen van 0-4 jaar 

 

Kinderopvang Amsterdam

Als ouder wilt u de beste zorg voor uw kind hebben. Bij het uitzoeken van een kinderopvang in Amsterdam let u dan ook op de diverse diensten die aangeboden worden. Bij Doodoo vinden we het belangrijk om uw kind persoonlijke aandacht te geven en om de beste zorg te bieden. Wij werken volgens een gezondheidsbeleid, een veiligheidsbeleid en pedagogisch beleid. Daarnaast zijn al onze medewerkers ervaren en de groepen zijn klein. Zo kunnen de kinderen goed in de gaten worden gehouden. Wij houden u dagelijks op de hoogte van de ontwikkelingen van uw kind, zodat u precies weet hoe het met uw kind gaat.

Welke kinderen kunnen terecht bij Doodoo, de kinderopvang in Amsterdam?

Onze kinderopvang in Amsterdam, Doodoo, is geschikt voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Wij werken met kleine groepen van maximaal 11 kinderen. Elke begeleider hoeft daardoor maar een paar kinderen in de gaten te houden. Dit geeft ze de tijd om elk kind persoonlijke aandacht te geven. Uw kind zal zich optimaal ontwikkelen. Elk kind van 0 tot 4 jaar is welkom bij onze kinderopvang in Amsterdam.

Welke mogelijkheden biedt de kinderopvang in Amsterdam?

U heeft bij onze kinderopvang in Amsterdam keuze uit diverse pakketten. Zo kunt u het pakket kiezen dat het beste bij u en uw kind aansluit. Het standaardpakkket is het voordeligst. Dit pakket is inclusief verantwoorde voeding, Pampers luiers en luierdoekjes, een Doodoo dagboekje, een kindvolgsysteem map en de mogelijkheid om gemiste dagen in te halen. Daarnaast kunt u kiezen voor pakketten die een extra optie bieden naast de standaard opties. Bij het warme maaltijd pakket krijgt uw kind een gezonde en lekkere warme maaltijd en bij het flexibele opvang pakket kunt u extra opvang regelen. Mocht u al deze opties willen hebben, dan kunt u voor het totaalpakket kiezen. Bij Doodoo, onze kinderopvang in Amsterdam, vinden we flexibiliteit erg belangrijk. De opvang is van maandag tot en met vrijdag geopend van 7:30 uur tot 18:30 uur. Zelf kiest u op welke dagen u uw kind naar de opvang brengt en op welk tijdstip u uw kind brengt en ophaalt.

Hoe dragen de begeleiders van onze kinderopvang in Amsterdam bij aan de ontwikkeling van uw kind?

Uw kind ontwikkelt zich erg snel in de eerste levensjaren. Uw baby wordt een peuter en daarna een kleuter. Door optimale begeleiding te bieden zal uw kind zich nog sneller ontwikkelen. De medewerkers van Doodoo, de kinderopvang in Amsterdam, helpen uw kind graag om zich zo goed mogelijk te ontwikkelen. Wij richten ons dan ook op de vier pedagogische basisdoelen:

  • Emotionele veiligheid
  • Het bevorderen van persoonlijke competenties
  • Het bevorderen van sociale competenties
  • Normen en waarden overdragen voor de socialisatie

Wij richten ons op deze basisdoelen zodat uw kind zich zo goed mogelijk kan ontwikkelen. Wij bieden een veilige omgeving en we bieden uw de kind de beste zorg aan. In onze kinderopvang in Amsterdam werken enkel personen die een diploma hebben en die al enkele jaren ervaring hebben in deze branche. Ook hebben zij allemaal kinderen, waardoor ze uw wensen en behoeften goed begrijpen. Om de veiligheid van uw kind te waarborgen hebben alle medewerkers een VOG. Tevens is er bij onze kinderopvang in Amsterdam elke dag iemand aanwezig met een kinder EHBO certificaat en een BHV-er. Om uw kind gezond te houden bieden wij de kinderen goede voeding aan, zoals volkoren producten, fruit, groente en een gezonde, warme maaltijd.

Hoe wordt u door de kinderopvang in Amsterdam op de hoogte gehouden van de ontwikkeling van uw kind?

De eerste levensjaren van uw kind zijn erg belangrijk. Uw kind leert lopen en praten, maar leert ook hoe hij of zij met andere kinderen om moet gaan. Bij Doodoo, onze kinderopvang in Amsterdam helpen we uw kind graag tijdens deze levensfase. Als ouder wilt u natuurlijk ook de ontwikkeling van uw kind in de gaten houden. Wij koppelen elk kind aan een mentor. De mentor houdt u dagelijks op de hoogte via Whatsapp. Daarnaast wordt een dagboekje bijgehouden. Ook maken wij gebruik van een kindvolgsysteem. Twee keer per jaar houdt de mentor de ontwikkeling bij via dit systeem. Zo kunt u zien hoe uw kind vooruit gaat en wij kunnen onze zorg beter afstemmen op uw wensen en behoeften.

Wilt u meer informatie over onze kinderopvang in Amsterdam?

Het is begrijpelijk dat u wilt dat uw kind op de beste manier verzorgd wordt. Wij geven u dan ook graag meer informatie over onze kinderopvang in Amsterdam. U kunt op meerdere manieren contact met ons opnemen. U kunt bijvoorbeeld het contactformulier op de website invullen of u kunt een mail sturen naar [email protected]. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren. Ook kunt u telefonisch contact opnemen via 020-7850021. U kunt diverse vragen stellen over Doodoo, onze kinderopvang in Amsterdam. Wij vertellen u graag meer over onze diensten en over ons beleid.

Meld uw kind aan bij Doodoo, de kinderopvang in Amsterdam

Wilt u uw kind graag aanmelden bij Doodoo, onze kinderopvang in Amsterdam? U kunt dan het contactformulier op onze website invullen. Deze vindt u onder het kopje ‘Inschrijfformulier’. Op het formulier vult u de persoonlijke gegevens in en u geeft aan op welke dagen u opvang wilt regelen voor uw kind. U ontvangt van ons een bevestiging dat we uw bericht hebben ontvangen. Daarbij geven we aan of we plek hebben voor uw kind of dat u op de wachtlijst staat voor de kinderopvang in Amsterdam.