Kinderdagverblijf De Orchidee

kinderopvang in Amsterdam de Pijp voor kinderen van 0-4 jaar 

 

Kinderdagverblijf Amsterdam

Een kinderdagverblijf in Amsterdam uitzoeken is een belangrijke beslissing. U wilt tenslotte dat uw kind goed verzorgd wordt in een veilige omgeving. Bij Doodoo staan de kwaliteit van de zorg en aandacht voor de ontwikkeling van het kind hoog in het vaandel. Wij werken via een pedagogisch beleid en een gezondheids- en veiligheidsbeleid. Tevens werken wij met kleine groepen waardoor de medewerkers de tijd hebben om elk kind veel aandacht en zorg te geven. Ook houden wij de ontwikkeling van uw kind in de gaten en we houden u als ouder op de hoogte van deze ontwikkeling. Zo bent u ervan verzekerd dat uw kind de beste zorg krijgt.

Voor welke kinderen is het kinderdagverblijf in Amsterdam geschikt?

Doodoo, het kinderdagverblijf in Amsterdam is geschikt voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Ons kinderdagverblijf is kleinschalig, waardoor uw kind veel aandacht en zorg krijgt. Wij vangen maximaal 11 kinderen per dag op. Alle kinderen binnen de leeftijdscategorie 0 tot 4 jaar zijn bij ons welkom. Wij stemmen de zorg af op uw kind zodat uw kind zich optimaal kan ontwikkelen bij ons kinderdagverblijf in Amsterdam.

De mogelijkheden die het kinderdagverblijf in Amsterdam biedt

Bij Doodoo heeft u keuze uit verschillende mogelijkheden. Wij bieden een standaardpakket, een warme maaltijd pakket, een flexibele opvang pakket en een totaalpakket aan. Elk pakket is inclusief Pampers luiers en luierdoekjes, verantwoorde voeding, het inhalen van gemiste dagen, een Doodoo dagboekje en een kindvolgsysteem map. Bij het warme maaltijd pakket krijgt uw kind een verse en lekkere warme maaltijd. Het flexibele opvang pakket biedt u de mogelijkheid om extra opvang aan te vragen. Het totaalpakket bestaat uit alle diensten, dus ook de warme maaltijd en de extra opvang. U betaalt iets meer voor de uitgebreidere pakketten. U kunt zo zelf kiezen hoe u wilt dat uw kind verzorgd wordt. Tevens is ons kinderdagverblijf in Amsterdam erg flexibel. Wij zijn doordeweeks geopend van 7:30 uur tot 18:30 uur. U bepaalt zelf hoeveel dagen uw kind naar het kinderdagverblijf gaat en u kunt zelf bepalen wanneer u uw kind brengt en weer ophaalt. Wij werken niet met vaste tijden.

Op welke manier draagt het kinderdagverblijf in Amsterdam bij aan de ontwikkeling van uw kind?

Tijdens de eerste jaren ontwikkelt uw kind zich van een baby tot een kleuter. In deze periode leert uw kind erg veel en het is belangrijk dat uw kind goede begeleiding krijgt. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van uw kind. Bij Doodoo, ons kinderdagverblijf in Amsterdam helpen we uw kind op meerdere manieren om zichzelf te ontwikkelen. Hierbij houden we de vier pedagogische basisdoelen aan:

  • Emotionele veiligheid
  • Persoonlijke competenties bevorderen
  • Sociale competenties bevorderen
  • Socialisatie door waarden en normen over te dragen.

Doordat wij ons richten op deze basisdoelen kan uw kind zich in een veilige en prettige omgeving ontwikkelen. Bij Doodoo vinden wij het erg belangrijk om uw kind de beste zorg te bieden. In ons kinderdagverblijf in Amsterdam werken enkel ervaren medewerkers. Zij zijn tevens allemaal moeder, waardoor zij precies begrijpen wat uw kind nodig heeft. Om de veiligheid en kwaliteit van ons kinderdagverblijf in Amsterdam te waarborgen hebben alle medewerkers een diploma en een VOG. Daarnaast is er elke dag een BHV-er aanwezig, evenals een medewerker die in het bezit is van een kinder EHBO certificaat. Voor een goede ontwikkeling is gezonde voeding van groot belang. Wij bieden uw kind gezonde voeding aan, zoals fruit, groente, volkoren producten en een voedzame warme maaltijd.

Doodoo, het kinderdagverblijf in Amsterdam, houdt u op de hoogte van de ontwikkeling van uw kind

De ontwikkeling van uw kind gaat zeer snel tijdens de eerste levensjaren. Wij zullen u dan ook op de hoogte houden van deze ontwikkelingen. Uw kind wordt gekoppeld aan een mentor. Dit is tevens de persoon die uw kind verzorgt en aandacht geeft. Zo ziet uw kind elke keer als hij of zij op de opvang is een bekend gezicht. Daarnaast kan de mentor de ontwikkeling van uw kind goed in de gaten houden. U wordt dagelijks op de hoogte gehouden door middel van Whatsapp en een dagboekje. Zo kunnen we inspelen op de wensen van u en uw kind. Tevens wordt de ontwikkeling twee keer per jaar in een kindvolgsysteem bijgehouden.

Hoe kunt u contact opnemen met ons kinderdagverblijf in Amsterdam

Wij begrijpen dat u als ouder de beste zorg voor uw kind wilt hebben. Het is dan ook logisch dat u misschien meer wilt weten over Doodoo, ons kinderdagverblijf in Amsterdam. Neemt u gerust contact met ons op door het contactformulier op de website in te vullen. Wij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren. Het is ook mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen. Ons nummer is 020-7850021. Tevens kunt u een mail sturen naar [email protected]. Wij vertellen u graag meer over ons kinderdagverblijf in Amsterdam en we beantwoorden al uw vragen.

Hoe kunt u uw kind aanmelden bij Doodoo, het kinderdagverblijf in Amsterdam?

Vindt u ons kinderdagverblijf in Amsterdam de juiste plek voor uw kind? U kunt uw kind eenvoudig inschrijven bij Doodoo. Onder het kopje ‘Inschrijfformulier’ vindt u het inschrijfformulier. U vult uw persoonlijke gegevens in, evenals de dagen waarop u graag wilt dat uw kind opgevangen wordt. Wij zullen u dan een bevestiging van ontvangst sturen, met het bericht dat er nog plek is of dat u op een wachtlijst komt te staan. Ons kinderdagverblijf in Amsterdam is gevestigd naast het Sarphatipark.